Het laatste nieuws

Heracles Almelo Seizoenskaarten

Weinig geld om je samen met anderen supporter te voelen van Heracles Almelo ? In samenwerking met Heracles Almelo stelt Almelo Doet Mee een beperkt aantal seizoenskaarten ter beschikking. Hiervoor kun je een voucher aanvragen bij Almelo Doet Mee. Het toewijzen van een voucher is gebonden aan bepaalde voorwaarden (je bent onder andere ouder dan 18 jaar en je valt ook binnen de financiële normen). Voor informatie en het aanvragen kun je langsgaan bij Almelo Doet Mee, adres Zwanenbelt 39, ingang Holtjesstraat. Lees op onze website welke gegevens je mee moet nemen. Onze openingstijden: Maandag, woensdag en vrijdag van 10:00u tot 15:00u. Het aanvragen kan alleen persoonlijk tot uiterlijk woensdag 14 augustus 2024. Wees er snel bij want op=op.

17-07-2024
Lees meer

Almelo Doet Mee heeft offcieel de ANBI status.

Almelo Doet Mee is officieel ANBI gecertificeerd. Dit betekent kortgezegd dat donateurs hun giften aan onze Stichting volledig af mogen trekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dit kan een plezierig voordeel opleveren. Voorts betekent deze certificering ook dat de financiele huishouding van de Stichting voor de fiscus op orde is.

03-05-2024
Lees meer

In memoriam Arjen Bakker

In memoriam Arjen Bakker. 20-4-2024. Vorige week kregen wij het trieste bericht dat onze voorzitter Arjen Bakker plotseling was overleden. Volkomen onverwacht. Almelo Doet Mee was onder zijn leiding in juni 2021 van de Gemeente Almelo overgegaan naar een zelfstandige activiteit. Eerst met het adres aan de Boddenstraat, later met een eigen locatie aan Zwanenbelt/Holtjesstraat. De verhuizing naar Zwanenbelt was net afgerond en per 1 januari 2024 werden de activiteiten van Almelo Doet Mee ondergebracht bij de Stichting Almelo Doet Mee. Arjen heeft zich altijd volledig ingezet voor de vrijwilligers en Almelo Doet Mee. Een mensemens die zeer werd gewaardeerd en iedereen voor zich wist te winnen. Wij zullen hem missen. Hans Buijs secretaris-penningmeester van de Stichting met wie Arjen samen vanaf 2021 dit proces van verzelfstandiging heeft begeleid zal als voorzitter a.i. tot nader order de werkzaamheden van Arjen overnemen.

25-04-2024
Lees meer

AVG OK

1.Wij nemen privacy serieus. 2.Wij hebben een privacy policy. 3.Wij hebben privacy goed geregeld. 4.Wij hebben duidelijke afspraken met externen. 5.Wij hebben permanente aandacht voor privacy. 6.Wij spannen ons in om de wet na te leven. 7.Wij onderstrepen het belang van privacy.  

03-02-2024
Lees meer

Almelo Doe(t) Mee heeft weer een eigen voordeur!

Tubantia 1 februari 2024   Eindelijk weer een eigen voordeur, zoals 12,5 jaar geleden, toen het project begon aan de Rietstraat. Almelo Doe(t) Mee, sinds kort een stichting, is er apetrots op. De laatste anderhalf jaar was het succesvolle armoedeproject ondergebracht bij Almelo Sociaal, aan de Boddenstraat. Die ‘samenwoning’ met andere maatschappelijke instanties was geen succes. De drempel voor de kwetsbare doelgroep was te hoog. Maar in de nieuwe behuizing aan de Zwanenbelt 39 – de entree zit aan de Holtjesstraat – is die stap makkelijker gemaakt.

01-02-2024
Lees meer

Openingstijden

Vanaf 8 januari zijn wij aan het Zwanenbelt 39 (INGANG Holtjesstraat) geopend op: Maandag 10.00 uur – 15.00 uur Woensdag 10.00 uur – 15.00 uur Vrijdag 10.00 uur – 15.00 uur  

09-01-2024
Lees meer

Almelo Doet Mee is verhuisd !

ATTENTIE: Met ingang van maandag 8 januari is Almelo Doet Mee bereikbaar op haar eigen adres: Zwanenbelt 39 te Almelo (ingang:  Holtjesstraat) en niet meer verbonden aan Almelo Sociaal (Boddenstraat). Zie ook onze Almelo Doet Mee berichten op Facebook. van 25 december tot 8 januari zijn wij gesloten.

08-01-2024
Lees meer
Copyright Almelo doe(t) mee 2024